Despre

Mesajul Oriflame pentru tine !

Oriflame există pentru oameni ca și tine. Oriflame, ca activitate, nu necesita experiență în domeniul vanzarii sau a-l cosmeticelor. Stai fără griji, suntem aici să te îndrumăm și să te învățam.

Oriflame, te ajuta sa ai control și libertate asupra timpului investit, iar răsplata e pe măsură. Oriflame ofera cadouri de bun venit, cadouri pentru fidelitate, dar si reduceri fata de pretul din catalog pana la 40%. Poti avea chiar si 50%!!! Tu alegi să faci din asta un hobby sau un job permanent. Pe scurt, ești propriul tău stăpân!

Ce poate fi mai frumos?!

In Romania, multi oameni ne împărtășesc cu bucurie, că experiența dezvoltării personale trăită în cadrul propriei afaceri este aproape la fel de importantă ca și satisfacția financiara.

ACTIONEAZA ACUM!

b4.Despre Oriflame

Online – este usor si comod sa ne cunoastem.Dar online nu ne cunoastem!! Este un paradox, nu-i asa? Online poti vedea cine suntem, ce-am facut, ce facem, ce ne-am propus. Acceseaza pagina de facebook Oriflame Dreams.

Dar, cum spuneam mai sus, online, totusi , nu ne cunoastem. De ce? Pentru ca nu ne putem privi in ochi, nu simtim emotia din glas, pe facebook poti posta multe imagini dar niciodata nu te va impresiona ca „originalul” .

Asteptam mesajul tau in care sa-ti spui parerea.