Cum sa-ti incepi propria afacere

Cum sa-ți începi propria afacere

Toate schimbarile majore incep cu pasi mici! Fiecare zi, fiecare decizie si actiune simplă contribuie la obtinerea succesului!

Dacă iti doresti sa lucrezi pentru tine, sa-ți organizezi timpul dupa bunul plac, sa-ti aloci timp pentru studii, prieteni, calatorii si hobby-uri, atunci începe de azi!

Ai ales ORIFLAME

De ce? Pentru că unele persoane înțelepte deja au văzut schimbarea în viața lor! Investiția ta va fi minimă, deoarece brandul este unul renumit și șansele de reușită sunt mai mari.

Urmeaza STRATEGIA

Preia controlul asupra zilei de maine, gandidu-te la ea astazi. Stabilește-ți cand să incepi și care sunt primii pași pe care trebuie să îi faci. Identifică un plan pe o durată de 3 luni, pe care sa-l urmezi. Setează-ți obiectivele și resursele pe care ești dispus să le investești, apoi definește-ți un program estimativ. 

Invata si pe altii

Acest mod de actiune noi il numim MULTIPLICARE, adica instruim si alte persoane sa profite de avantajele oportunitatilor oferite de Oriflame.

Promovează-ți afacerea

La început, trebuie să planifici inteligent modul în care îți vei promova afacerea. Ideile bune vând întotdeauna. Acest aspect este foarte important.

Alcătuiește-ți o listă cu potențiali clienți și parteneri. Apoi gândește-te ce așteptări ai de la ei și cum intenționezi să le propui colaborarea.

Nu este nevoie să investești în promovare plătită, însă trebuie să fii vizibil. Du-ți afacerea online și bucură-te de avantajul resurselor gratuite, așa cum sunt platformele de socializare (Facebook, Instagram etc.).

Evaluare

Nu pune prea multă presiune pe tine. Fii consecvent și urmează-ți strategia pe care ți-ai creat-o, însă așteaptă o perioadă mai lungă pentru a vedea rezultatele. Menține-ți determinarea, acționează conform planului și după o perioadă de timp, evaluează rezultatele. 

Și nu uita, ideile mărețe vin odată cu o atitudine îndrăzneață. Fă o schimbare astăzi, alatura-te acum!