Conditii inscriere

Actioneaza acum!

 
Pentru a putea beneficia de avantajele deosebite pe care Oriflame le ofera tuturor clientilor sai nu trebuie sa faci „ mare lucru ”. 

Este foarte simplu:

  1. Ai implinit varsta de 16 ani? Ai domiciliul in Romania (chiar daca locuiesti in strainatate)?

Perfect, poti deveni client Oriflame! Dupa completarea formularului de pe www.oriforif.ro vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre un consultant Oriflame. Inscrieri in strainatate – aceleasi conditii!

  1. Cat costa? Nimic ! Inscrierea pe www.oriforif.ro este GRATUITA ! Tot gratuit iti vom trimite imediat un catalog Oriflame la adresa specificata de tine in formular.
  1. Cand poti comanda? Imediat, dupa efectuarea inscrierii.
  1. Esti obligata sa comanzi din fiecare catalog? — NU!! — Comanzi doar cand ai nevoie, cand sunt oferte ce intrunesc dorintele tale. Avantajele sunt aceleasi pentru toti reprezentantii. Cu fiecare comanda plasata, valabilitatea inscrierii tale se prelungeste automat cu 12 luni.
  1. Cum plasez comanda? Stai linistita, consultantul care te-a contactat te va indruma pas cu pas.
  1. Cand primesc comanda? In a treia zi lucratoare. Pachetul tau va fi livrat la adresa aleasa de tine, prin firma de curierat rapid SAMEDAY. Pentru strainatate coletul ajunge in minim 3-4 zile de la expeditie, functie de firma de livrare!  
  1. NU DORESC SA DEVIN REPREZENTANT ! VREAU PRODUSE NUMAI PENTRU MINE SI FAMILIA MEA ! Perfect, intelegem si respectam dorinta ta. Vei fi doar PARTENER DE BRAND ORIFLAMERasfoieste catalogul, alegeti produsele, trimite-ne comanda. Noi o vom livra in cel mai scurt timp.